KZ Samen voor slimme oplossingen

Oplossingen voor collectieve warmte

KZ biedt alle benodigdheden om een collectief warmtenet aan te leggen: regelstations, leidingen en warmte-afleversets.

Tussenstation/regelstation

Onze stations zijn zo samengesteld dat zij optimaal functioneren. Hierbij wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met verschillende regelprotocollen te communiceren en om uw regelstrategieën te integreren in uw systeemoplossing.

Warmteleidingen

Onze warmteleidingen zijn geschikt voor bestaande bouw, dankzij een aantal kenmerkende eigenschappen. Door de buigbaarheid van de leidingen vormen obstakels, zoals bomen en funderingen, geen probleem. Daarnaast zijn de leidingen buitengewoon druk- en hittebestendig, met een maximale druk van 10 bar en een piektemperatuur van 115°C. Natuurlijk mag deze hitte niet verloren gaan, daarom is de thermische geleidbaarheid minimaal.

Warmte-afleversets voor bestaande bouw

Onze GreenWater-oplossing zorgt ervoor dat warmte wordt afgeleverd aan de gevel en verdeeld vanaf de locatie waar nu de cv-ketel hangt. Dit beperkt de ingreep in de woning en zorgt voor een heldere afbakening tussen het huissysteem en het warmtenet.
De netbeheerder is verantwoordelijk voor het primaire circuit en zorgt voor een stabiele warmtelevering. De bewoner heeft de vrijheid om een secondaire set van eigen keuze aan te schaffen. Dit geeft hem controle over de functionaliteit en de leidingloop in de woning.

SYSTEEMMONITORING

Ons monitoringsysteem richt zich op het behoud van comfort. Wij geven u inzicht in uw systeemparameters, zodat u ervoor kunt zorgen dat deze aan de eisen voldoen. Bij het ontstaan van kritieke situaties bent u snel op de hoogte, zodat u kunt ingrijpen voordat er klachten ontstaan vanuit de gebruiker.

PRODUCTCATEGORIEËN

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

KZ adviseert u graag over de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Vul het formulier hiernaast in of neem direct contact met mij op via onderstaande gegevens.

Sandra van Stappen

Sandra van Stappen

038 - 468 47 47

info@kz.nl

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.