KZ Samen voor slimme oplossingen

Oplossingen voor Collectieve Warmte

KZ biedt alle benodigdheden om een collectief warmtenet aan te leggen: regelstations, leidingen en warmte-afleversets.

Het beste alternatief

De warmtebranche groeit snel. Dit is logisch, want warmte is een uitstekend alternatief voor gas. Het is zelfs het enige alternatief dat, net als gas, collectief kan worden aangelegd.

Afleversets

KZ ontwikkelt in eigen huis afleversets. Het uitgangspunt hierbij zijn grondgebonden woningen van de jaren 1920 tot 1990 die overgaan van gas naar stadsverwarming. Het doel is om deze overstap eenvoudig te maken: geen breek- en sloopwerk, geen isolerende maatregelen vooraf en een snelle en soepele overgang van gas naar warmte. Met ons product kan deze renovatie binnen een dag worden uitgevoerd.

Eén aanspreekpunt

Bij de aanleg van een warmtenet komt veel kijken en er zijn veel betrokken partijen. Maar wist u dat u, voor het gehele net, terechtkunt bij één leverancier? KZ levert regelstations, warmteleidingen en afleversets. Dit betekent dat u, voor de levering van alle benodigde producten voor stadsverwarming, één aanspreekpunt heeft. Bovendien zijn al onze producten uitstekend op elkaar afgestemd, wat resulteert in een solide en gedegen net, inclusief systeemmonitoring.

PRODUCTCATEGORIEËN

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

KZ adviseert u graag over de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Vul het formulier hiernaast in of neem direct contact met mij op via onderstaande gegevens.

Sandra van Stappen

Sandra van Stappen

038 - 468 47 47

info@kz.nl

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.