KZ Slim voor water en gas

Over KZ

KZ is in de jaren zeventig ontstaan, na sluiting van de gasmeterfabriek Kromos in Zwolle. Dit verklaart meteen onze naam. Sinds 1975 werken we voor gas- en waternetwerkbedrijven. Wij kennen de eisen en wensen voor materiaalgebruik als geen ander. KZ ontwikkelt, produceert en levert materialen voor het koppelen, aftakken en aansluiten van grote en kleine gas- en waterleidingen voor netwerkbedrijven, industrie en leidingbouw.

KZ biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige afdichtingen en leiding accessoires voor de leidingbouw en industrie. Alle producten kenmerken zich door de hoge kwaliteit en kunnen in een breed scala worden toegepast. Of het gaat om het doorvoeren en afdichten van een leiding of juist een leiding die moet worden beschermd, KZ biedt een heel scala aan oplossingen. De range bestaat onder andere uit ringafdichtingen, afdichtingsmanchetten, segmentafdichtingen, flenspakkingen en flensisolatiepakkingen.

Aan de basis van het KZ-succes staat een uitgebreide en doordachte productrange voor het snel en veilig koppelen, aftakken en aansluiten van gas- en waterleidingen. Met PE-hulpstukken bijvoorbeeld koppelt u probleemloos PVC, stalen, koperen, asbest of gietijzeren buizen. En met KZ-verzegelkapjes verzegelt u met één handbeweging kranen, koppelingen en meters. Ook voor toebehoren als sprays, gels, klemmen en manchetten biedt KZ u volop keus. Het behoeft geen betoog dat alle KZ-producten voldoen aan voorgeschreven normen en keuren als de Gastec Qa-keur.

KZ levert alle producten vanaf de hoofdleiding tot aan de gasmeter in de meterkast.

Waarom KZ

Slim voor water en gas

Dat is het motto van KZ. Dat uit zich enerzijds in maatwerkoplossingen en anderzijds in vergaande standaardisering. Maar de combinatie ervan levert altijd belangrijke efficiencyvoordelen en tijdwinst op. Voor netbeheerders, meetbedrijven, installateurs en iedereen die zich bezig houdt met de distributie van gassen en vloeistoffen.

Betrouwbare infrapartner

KZ krijgt steeds meer naam en faam als betrouwbare infrapartner met een breed scala duurzame en betrouwbare producten voor de onder- en bovengrondse infra. Omdat status verplicht, gaat KZ zich de komende jaren nog meer focussen op nieuwe en slimme producten.

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar Werken met gas en water vraagt om veilige en betrouwbare producten. Daarom stelt KZ de allerhoogste eisen aan haar uitgebreide assortiment aansluitmaterialen. Stuk voor stuk voldoen die aan de meest strenge keurmerken.

sandra

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

Ik adviseer u graag over de juiste oplossing voor uw bedrijf

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Vul het formulier hiernaast in of neem direct contact met mij op via onderstaande gegevens.

Sandra van Stappen

Sandra van Stappen

038 - 468 47 47

info@kz.nl