KZ Samen voor slimme oplossingen

Over KZ

KZ is in de jaren zeventig ontstaan, na sluiting van de gasmeterfabriek Kromos in Zwolle. KZ staat dan ook voor Kromos Zwolle. Sinds 1975 werken we voor gas- en waternetwerkbedrijven. Wij kennen de eisen en wensen voor materiaalgebruik als geen ander. Dit geldt ook voor de werkwijze in de gehele keten. KZ ontwikkelt, produceert en levert materialen en diensten voor gas, water, infra en warmte.

Als leider op de gas- en watermarkt, maakt KZ nu een slag naar de infra- en warmtemarkt. Deze brede oriëntatie stelt ons in staat om onze kennis van de verschillende markten te bundelen en optimaal te benutten. Voor KZ is samenwerking vanzelfsprekend. In conclaaf met u lossen wij vraagstukken op en zorgen wij voor toekomstbestendige oplossingen. Wij staan voor innovatie: het ontwikkelen van nieuwe producten waarmee u, als klant, wordt ontzorgd.

Samen met ons zusterbedrijf RKT (sinds 2015) bieden wij een compleet pakket aan producten en diensten voor gas-, water-, warmte- en infratoepassingen. In onze eigen assemblage werken wij samen met Tiem om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid te geven deel te nemen aan de maatschappij.

Waarom KZ

Slim voor gas en water

KZ combineert maatwerkoplossingen met standaardisering. Dit stelt ons in staat om binnen een korte tijd gedegen en efficiënte oplossingen te leveren. Dit is in het voordeel van netbeheerders, meetbedrijven en installateurs, kortom iedereen die zich bezighoudt met de distributie van gassen en water.

Betrouwbare infrapartner

KZ is de betrouwbare infrapartner met een breed scala aan duurzame producten voor de onder- en bovengrondse infra.

De one-stop-shop voor:

  • Gereedschappen
  • Doorvoeren
  • Beschermen
  • Afdichten

Warmtemarkt

Collectieve warmtesystemen bestaan in alle soorten en maten. Van blokverwarming in een flat tot stadsverwarmingssystemen die volledige wijken of zelfs hele steden verwarmen. Wij leveren producten en diensten die deze systemen optimaal laten presteren.

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken zijn kan verschillende vormen aannemen, aangeduid met de drie p’s: people (mensen), planet (milieu) en profit (winst). KZ richt zich met name op de mensen. Samen met Tiem in Zwolle helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan binnen ons bedrijf. Hoewel ze in dienst zijn van Tiem, beschouwen wij ze als eigen medewerkers.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

KZ adviseert u graag over de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Vul het formulier hiernaast in of neem direct contact met mij op via onderstaande gegevens.

Sandra van Stappen

Sandra van Stappen

038 - 468 47 47

info@kz.nl

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.